3 tm 10 juni, weekje Thailand
Jeetje! Op het moment dat ik dit schrijf ben ik op het vliegveld om naar huis te gaan! De laatste week is echt voorbij gevlogen!
Nadat ik zondag opgehaald ben vanaf mijn hotel, ben ik eerst naar Singburi gereisd, een twinhouse waar alle vrijwilligers in Thailand verblijven. Vanuit daar ben ik maandag met 7 andere vrijwilligers afgereisd naar Koh Samet. Een heerlijk eiland!
Eigenlijk zag elke dag er hetzelfde uit! Uitslapen, op het strand liggen, eten en feesten!Woensdag hebben we wel een boottocht gemaakt. Dit zou langs het hele eiland zijn, maar helaas waren er te hoge golven, waardoor we maar drie strandjes hebben gezien. We zijn wel bij een visboerderij gestopt waar we haaien en andere grote vissen hebben gezien.
Donderdag hebben we nog quad gereden en geprobeerd meer van het eiland te zien.
Al met al heb ik een erg leuke week gehad en ben ik helemaal uitgerust en klaar om naar Nederland te komen! Zie jullie later!! XX
Fijn dat je laatste weekje ook zo lekker is geweest. Goede reis naar huis! Liefs
Wow, wat klinkt dat lekker zeg! Ook lekker dat je uitgerust naar huis gegaan bent, omdat je de weken daarvoor natuurlijk druk met van alles was.
En nu weer wennen aan het weer in Nl (is niet alles helaas..) Tot snel. X