SandrainCambodja.reismee.nl

Nog maar 4 weken!

Nog maar 4 weken en dan is het zover! De afgelopen tijd is erg snel gegaan!

Vanaf januari ben ik druk geweest om van alles en nog wat aan te schaffen. Van een backpack en flightbag tot aan EHBO setje en zonnebrand. Inmiddels heb ik twee weken geleden ook mijn vaccinaties laten zetten, drie stuks in totaal. :(

Ook de invulling van de reis wordt steeds duidelijker. Ik heb contact gehad met een local uit Phnom Penh (bedankt voor het kaartje Raimon!) die mij een rondleiding wil geven. Hij gaat me alles vertellen over de Killing Fields en het Tuol Sleng Museum. Ik ben heel benieuwd om alles te horen van iemand die al die horror heeft meegemaakt.

Langs deze weg wil ik ook nog een oproepje doen. Voor de weeskinderen wil ik graag wat knutselmateriaal meenemen. Dus heb je nog iets liggen wat je niet meer gebruikt, of wil je een donatie doen, laat het me even weten! Ik kan niet al te veel meenemen, dus met kleine dingetjes ben ik al blij!

Groetjes Sandra

Francis

Heeey , wat spannend he...komt nu wel heel dichtbij ;) . Ook ik ga en blijf je volgen. Vind het echt super van je dat je dit gaat doen! xxx

Tonnis

Goed bezig lieverd, heb nog wat spullen staan van kinderakantieland! Ff checken als je er bent. Xxxx

Jansie

We doneren namens de familie money: kus

Leonie

Wow,nog maar 4 weken, Wat gaat de tijd snel! Super dat je wat voor de kinderen meeneemt! Wij hebben gemerkt dat de kinderen in ZA dolblij waren met kleine handpoppetjes e.d. We zullen kijken wat we je mee kunnen geven. Suc6 met de laatste voorbereidingen!! :-)

he., meid,
nog even en dan ben je voor 5 weken in het verre onbekende land.
je zult de dagen wel afstrepen, er komt nog heel wat bij kijken.
Maar je zal er een grote ervaring bij krijgen.
Voor straks kijk goed uit, en let op je zelf
dikke knuffels ma en pa

nog 11 dagen

Lisette

Nog maar een paar dagen, spannend hoor!
Ik ben erg benieuwd naar wat je straks allemaal te vertellen hebt! Ik ga je zeker volgen.
Succes met inpakken ;)

teunnie

nou het was gisteren zo ver. ze is nu in Cambodja op weg naar San roang. Haar avontuur gaat beginnen. nu allemaal nieuwsgierig worden. uitkijkend naar haar belevenis, tot gauw.

teunnie

voor degene die dit lezen, vandaag heb ik Sandra gesproken. Zij heeft de reis goed door staan met wat turbulentie naar Bangkok, ging het voorspoedig. Het is in Cambodja lekker warm en ontdekt daar lekker veel nieuwe kleine diertjes. Zij gaat een mooie periode tegemoet, en met heel veel nieuwe levens ervaringen.
dus meid heel veel succes, dikke kus van je pa en ma